Vervoer huisdieren

Vervoer huisdieren naar het crematorium

Wanneer u in de dierenartsenpraktijk aangeeft, dat u gebruik wilt maken van onze diensten, dan zal de praktijk ons bellen. Wij zorgen dan dat uw huisdier naar ons vervoerd wordt. Soms gebeurt dat op dezelfde dag, soms de dag erna. Uw dierenarts kan u hier meer over vertellen.

U kunt uw huisdier ook bij u thuis laten ophalen. Ook in het weekend en ‘s-avonds. Informeer bij ons crematorium wat in uw situatie het handigst is. We zijn ook buiten kantooruren op bepaalde tijdstippen telefonisch bereikbaar.

Uiteraard kunt u ook zelf uw huisdier bij ons crematorium brengen. Maak hiervoor wel van te voren een afspraak, zeker buiten kantooruren, zodat wij kunnen zorgen dat er iemand is om u op te vangen.

Retourvervoer as

In het geval van een individuele crematie wilt u uiteraard de as retour ontvangen.

U kunt de as bij ons komen ophalen. Soms wordt dan nog een urn of as sieraad uitgekozen. Om de as zelf op te halen, maken we graag een afspraak met u, op een moment dat het u uit komt. Zodra de as en de ashouder gereed zijn, nemen wij contact met u op.

Ook is het mogelijk dat u de as ophaalt bij uw dierenartsenpraktijk. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Dan kunt u de as daar ongeveer één week na de crematie ophalen. U wordt gebeld door de kliniek wanneer de as is afgeleverd.