Herinneringen 2024

 

Op deze pagina leest u ervaringen van 2024. Door de grote hoeveelheid herinneringen die zijn geplaatst hebben wij op een andere pagina de eerdere herinneringen gebundeld, klik hier om de eerdere herinneringen te bekijken.

Plaats uw eigen herinnering


♡ Pasha

Pasha onze vriend onze knuffel kat. Het gaat je goed daar boven. We gaan jou verschrikkelijk missen ❤️


♡ Bailey

Bailey was ondanks zijn ziekte, een vrolijke en lieve kater.

Hij speelde graag met de kittens die in de opvang zitten, en dat heeft hij ook tot de laatste dag gedaan.


♡ Sashko

Twee jaar geleden haalden we jou uit een asiel in Bulgarije. Daar had je al 10 jaar doorgebracht. Je moest heel erg wennen aan wonen in een huis, je had nog nooit gras onder je pootjes gehad. Gelukkig konden we jou een warm mandje geven in de herfst van je leven. Samen naar het strand gereden (de eerste keer in je leven de zee zien), of een klein rondje in het bos of het park, daar genoot je echt van. Met pijn in ons hart namen we afgelopen week afscheid van je, het is verdrietig maar ook goed zo. Bedankt lieve Sashko, dat je voor ons zo’n trouwe vriend bent geweest.


Dipsy ♡ 21-06-2008 | † 08-01-2024

Dipsy ons allerliefste maatje hebben we moeten laten inslapen bij ons thuis.

Ze  was altijd vrolijk ,heel lief en blij.

Hij speelde altijd graag ,hield van eten en was ieders vriendin.

Helaas werd er een tumor ontdekt achter het oogje, ondanks dat hebben we nog 2 jaar van onze lieve schat mogen genieten .


Henk ♡ 13-07-2013 | † 27-12-2023

Henk was een geweldige lieve mops hond. Henk had echt een speciaal plekje in mijn hart en heb ook met ontzettend veel pijn en moeite afscheid moeten nemen van hem. Zo’n goeierd krijgen we nooit meer terug. Hij was een enorme schat wat nu een speciaal plekje in huis heeft gekregen met zijn urn. Ik mis hem enorm.