Herinneringen 2023

Op deze pagina leest u herinneringen vanaf 2023. Door de grote hoeveelheid herinneringen hebben wij op een andere pagina de eerdere herinneringen gebundeld.  klik hier om de eerdere herinneringen te bekijken.

Plaats uw eigen herinnering


♡ Jake

Lieve Jaky,

Wat ben ik gebroken van verdriet💔

Jij was mijn grote vriend mijn jakyboy zoals wij jou  altijd noemden. Je kwam bij ons toen je een half jar oud was, al snel bleek dat je epilepsie en leischmania had. Ik heb voor je gevochten, alles voor je gedaan en dat heb je bij a 10 jaar volgehouden.toen kwam er nog een blaastumor bij in oktober. Je heb t 8 maanden in Bonustijd geleefd maar we hebben intens van elkaar genoten. En toen was het op en stil.

Ik heb zielsveel van je gehouden en nog.

Ik zal je nooit vergeten lieve dierbare vriend.


Yindee Belle ♡ 15-11-2010 | † 15-05-2023

Ter herinnering aan mijn allerbeste maatje en liefste vriendin Yindee Belle, onze witte herder.

Voor mij was je al die jaren dat je bij ons was een echte therapiehond. Je kwam in mijn leven toen ik in behandeling was in het ziekenhuis. Je was er altijd om mij te steunen. Je was ontzettend blij wanneer ik terug naar huis kwam van een middagje of dag weg. Wat hebben we veel gewandeld in onze omgeving. Ook wat verder gelegen wandel lokaties waren geen probleem voor jou. Die snoet achter in de auto zal ik niet snel vergeten.

Yindee, ik ga je ontzettend missen. Je mocht op de dag af 12,5 jaar oud worden. Een ziekte is je uiteindelijk fataal geworden. Dag beste vriendin, mijn wandelmaatje  mijn steunpilaar. We zien mekaar weer !

Theo


Vince ♡ 13-07-2008 | † 14-04-2023

Met 8 maanden kwam je in ons leven,en vanaf die dag hebben genoten van je,ook alwas het in begin elkaar leren kennen en had je wat energie over dat je toch een aantal dingen hebt gesloopt,maar achteraf is dat allemaal goed gekomen.

We hebben toen samen vele km’s gemaakt met wandelen en fietsen waar we ons beide fijn bij voelde,en jij je energie kwijt kon.

Je had bij ons ook de vrijheid in en om het huis.

Samen hebben we mooie dingen gedaan,naar zee,in tuin in de tent geslapen,je vond het fijn in de auto.

Je was een allemansvriend.

Er zijn zoveel mooie herinneringen waar we het nu mee moeten doen.

Na de vele km’s die je toch gewandeld kwamen de problemen in de heup en ging het lopen steeds minder goed,je heup was op,en de laatste dag/ nacht ging het echt niet meer kon je niet meer zelf opkomen,heb toen die nacht bij je op de grond gelegen,waar we elkaar getroost hebben, weet dat je het fijn vond dat ik bij je was,en het inzagen dat we je niet langer moesten lijden,hoe moeilijk dit besluit ook was.

Helaas heb je geen 15 jaar mogen worden,maar we kijken terug op hele fijne jaren met jou,lief maatje we missen je enorm,en je hebt nu een mooie plekje in huis maar vooral in ons ❤️.

Ik heb nog afscheid mogen nemen voor je gecremeerd werdt,terwijl in eerder had gezegt dat ik dat niet wilde,maar voelde niet goed,dus contact opgenomen en was het geen probleem om mijn maatje nog te mogen zien,en ik er ook echt de tijd voor heb gekregen,dankje hiervoor,en ook voor fijne medewerking.

heeft me heel goed gedaan heeft in het verwerken van jou afscheid,het gemis is er niet minder om,maar zo voelt het fijner.

Vince Dankje voor de mooie en fijne dik 14 jaar dat je bij ons bent geweest.🥰🐾✨️


Dobby ♡ 11-10-2007 | † 29-04-2023

Onze lieve Dobby,

M’n eeuwige “pup”, beste vriend, troostend als iemand verdriet had, lekkere knoevelhondje, altijd enthousiast.

Je bent te omschrijven als  een bikkel en o zo lief.

Je had altijd zin in lekkers, kon zo lekker slapen, snuffelde erop los met wandelen maar had geen zin als het regende.

Wat hebben we van je genoten en hebben we je goed kunnen verwennen.

We hebben zoveel liefde van je mogen ontvangen en ook teruggegeven, een onvoorwaardelijke liefde!

We gaan je ontzettend missen, maar je zal altijd in ons hart blijven!!!

“I loved you, your whole life,

I’ll miss you for the rest of mine “

Dikke kus,

Baasje, vrouwtje, Zoë en Iza


Paris ♡ 2011 | † 2023

Voor altijd in ons hart💫


Sam ♡ 08-2008 | † 01-2023

Lieve Sam

Op 17-januari heb ik de moeilijke beslissing moeten nemen om je los te laten.

Mijn hart brak.

Je was mijn maatje…Mijn alles.

Onvoorwaardelijke liefde kreeg ik van jouw elke dag weer.

Ik mis je ontzettend (mien Lümelke).

Nu ben je herenigd met je broertje Max.

Voor altijd verbonden in een mooi sieraad samen met Max.

Niks kan jou/jullie vervangen.

Ik hou van jouw/jullie.

Dank aan crematorium Maas en Beek voor de goede en lieve zorg.

Marleen.


Quincy ♡ 2010 | † 2023

Het is vandaag precies 6 weken geleden dat we Quincy hebben laten cremeren. Onze ervaring, ondanks het grote verdriet, is zeer positief geweest. Een zeer vriendelijk en begripvol ontvangst. Ze leven ontzettend  met je mee. Ze nemen echt alle tijd voor je. Dat voelt ontzettend goed als je zo’n verdriet hebt. We hebben het met een goed gevoel kunnen afsluiten. Bedankt daarvoor 🙏🏽🐾


Tinka ♡ 02-07-2010 | † 24-02-2023

Onze Tinka een lieve sheltie die we bijna 13 jaar in ons gezin met veel liefde is geweest het gemis is groot maar we zijn dankbaar dat ze bij ons heeft mogen zijn en zo veel mooie herinneringen heeft achtergelaten.

Wij zijn ook dankbaar dat ze bij het dieren crematorium Maas en Beek met liefde en zorg gecremeerd is.

Groetjes van Henk en Sien Stassen


Pluto ♡ 10-05-2010 | † 17-02-2023

Pluto mijn lieve jongen toen ons vrouwtje ons moest verlaten vond ik zo veel troost bij jou door je lieve en mooie karakter jij vulde de leegte die zij moest achterlaten bij mijn thuis komst was er altijd jou hartelijke verwelkoming maar thuis komen zal nu voor mij nooit meer het zelfde zijn.

Na lange tijd van allerlei pijntjes en kwaaltjes gaven je niertjes het uiteindelijk op en moest ik na een laatste kus en knuffel met pijn in mijn hart voor jou beslissen om je te laten gaan het heeft mijn hart gebroken mijn kleine schat.

Nu is er de leegte die jij moet achterlaten maar ik zal je nooit vergeten mijn jongen ik zal je voor altijd in mijn hart mee dragen dankbaar dat jij je korte leventje met mij hebt willen delen.

Niets of niemand zal ooit jou plaats kunnen in nemen je was de beste vriend en maatje die ik mij kon wensen.

Mijn verdriet is nu groot mijn jongen maar ik zal troost vinden in de mooie herinneringen van de tijd die wij samen mochten zijn.

Ik mis je mijn lieve kleine jongen.


Gucci ♡ 14-08-2012 | † 21-02-2023

Gucci je was 6 mnd oud toen wij jou in onze armen sloten, meteen waren we gek op jou, je voelde je meteen thuis, eten deed je graag we moesten er op passen dat je niet te dik werd,maar buiten huis wist je dat wel aan te vullen, kleine ondeugd, maar je was ook een brutaaltje pikte ons beleg van het brood als we even niet opletten deden, ja je was er graag bij, ook als we bezoek kregen, wist je wel hoe jij je aandacht kon krijgen, muisjes heb je ons genoeg gebracht ook nog levend,konden wij hem vangen en meneer ging zittend kijken of je ging lekker lui liggen..je hield ons wel bezig, we missen je gemiauw en knorren en je gesnurk, ook het lekker knuffelen en dat je op de bank lekker tussen ons in kwam liggen wel op een kussen, je was wat dat betrefd verwend en gaf je duidelijk aan wat je wilde, ook op bed liggen vond je heerlijk maar het bed mocht niet onopgemaakt liggen, we moesten het eerst opmaken dan sprong jij er tevreden op,  je maakte altijd geluidjes als je tevreden was, maar als het niet snel genoeg ging dan werd je wat opstandig, spelen met je vriendinnetje (hond Luna) vond je leuk, je daagde Luna graag uit maar andersom ook. We missen jou ontzettend het geknor het gemiauw het aandacht vragen, je vrolijke groet als we thuis kwamen of in de ochtend, het bij ons zitten op tafel, en je was foto geniek, bij het pakken van de gsm of camera ging je er al voor zitten of liggen en  verschillende poses maken, we kregen vaak de slappe lach van jou gekke gedrag, wat een gemis,   we hebben in 1 uur tijd heel onverwacht zonder aanleiding of diagnose  afscheid van jou moeten nemen, zo abrupt 🥺 we konden niks meer voor jou doen,  we hadden geen keuze , de enige keuze was om  jou in te laten slapen om de pijn die je had weg te nemen, zodat je rustig kon inslapen zonder pijn,  bij de dieren arts bleek dat je een acute Thrombo-embolie had dat was voor ons heftig om te zien,  we hebben jou 10,5 jaar bij ons gehad, hele mooie jaren vele kopjes en liefde van jou gekregen, en cadeautjes (muisjes) we missen jou je zal voor altijd bij ons zijn..


♡ Keshia

🧡Lieve lieve Keshia🧡

Ik zal je nooit verlaten

Ook al laat ik je nu gaan

Ik wil je niet verliezen

Maar ik heb niet meer te kiezen

Je lijfje kan het aardse niet meer aan

Ik heb elke dag gebeden

God bedankt

Voor weer een dag met jou erbij

Weet

In mijn hart en herinneringen

Zul je er altijd zijn bij mij

Ik houd je vast

Tot je over de brug bent gegaan

Tot ik je los moet laten

Omdat ik nog niet verder mee mag gaan

Maar ze wachten al daar op je

Je vrienden van weleer

En als ik later zelf kom

Dan zie ik je hopelijk weer

Dag mijn mooie muizemeis

Mijn bruine prinses

Mijn beardinnetje voor het leven

Nee.Ik zeg

Tot ziens mijn lieve Kes

Bedankt voor al die mooie jaren

Voor je vriendschap

Je liefde en je trouw

Ik zal je nooit verlaten

Want daarvoor hou ik teveel

van jou

X je vrouwtje

🧡

©️EvMK

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

Onze bearded collie dame Keshia, Viviannelund Beardies Cassiopeia  is op maandag 16 januari 2023 om 10.27 rustig ingeslapen in bijzijn van mij en dochterlief, 15 jaar 4 maanden en 15 dagen oud.

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

We danken Ramon van  crematorium Maas en Beek voor de verzorging van haar crematie op 17 januari en haar thuiskomen in een mooie hart urnenset op 19 januari.


Bulles ♡ 31-01-2015 | † 04-10-2021

Lieve Bulles,

We missen jou nog ontzettend veel, jij was ons manneke en ons alles.

Nooit zullen we jou vergeten 💔😢