Herinneringen 2022

Op deze pagina leest u herinneringen vanaf 2022. Door de grote hoeveelheid herinneringen hebben wij op een andere pagina de eerdere herinneringen gebundeld.  klik hier om de eerdere herinneringen te bekijken.

Plaats uw eigen herinnering


♡ Isa  † 30-11-2022

Lieve Isa

Worden schieten me nu te kort.

Gister wou ik je lekker knuffelen maar ik zag dat je niet in orde was. En pakte je uit de kooi en legde je op me schoot en toen  kon ik je nog knuffelen maar helaas heb je het niet overleefd.. lieverd ik hou van je en ik ga je ontzettend missen.

Lieve isa rust zacht ♡♡♡♡♡


Floortje ♡ 2013 | † 2022

Dag lieve, gekke Floorie.

Wat hebben we je lang in ons midden gehad, bijna 20 ben je geworden en wat missen we je hier in huis.

Je werd gevonden op een bouwplaats samen met je broertje Tommie en zusje Kitty. En je hebt ze allebei overleefd. Maar je was op, en je nog langer bij ons willen houden zou niet eerlijk naar jou zijn.

Je bent nu weer samen met je pleegmoedertje Saartje en vriendin Paris, onze bullterriers die zo lief voor je waren.

Samen weer rennen en spelen daar over de regenboog en dat verdien je.

Wat hebben we samen toch allemaal beleefd he?

Rust in vrede lieve Floorie en doe de groetjes aan Saartje en Paris, en je broertje en zusje.

Een speciaal woord van dank gaat naar Dierencrematorium Maas en Beek voor het mooie en respectvolle afscheid.


Sjarel ♡ 2008 | † 2022

Ik mis je…


Dodge ♡ 22-03-2008 | † 26-10-2022

Wat hebben wij genoten van jouw lieve Dodge, 14 jaar ben je in ons leven geweest. Het was iedere dag een feest met jou je was ieder mans vriend.En nu ineens verder zonder jou dat doet pijn 😢we gaan je missen lieve Dodge,maatje,manneke vrienden je was goud waard. Bedankt voor de 14 prachtige jaren en herinneringen en avonturen.😘❤️🐾❤️

 


Timo ♡ 27-01-2009 | † 14-10-2022

Na, 14 jaar kwam helaas dat moment,

Waar je nooit aan wilt denken.

Dat je jouw allerliefste, trouwste vriendje Moet laten gaan😭

Maar als je zo van iemand houd en het gaat niet meer, Verdiend hij zijn welverdiende rust.

Je was op,en had pijn,en je wist het niet meer, Om jou zo te zien deed ook pijn. Wat hebben we samen genoten we waren ,,,een,,,,ik kon niet zonder jou,en jij niet zonder mij! Zo,n lief hondje je was mijn alles!!

Maar nu moet ik alleen verder,zonder jou,met pijn en verdriet,,,,,maar ik zal jou nõõit vergeten.in alles wat ik doe,en waar ik ook ben je bent altijd bij me💙

Bedankt mijn sjattie voor alles…..

Dankbaar dat je een mooi en waardig afscheid hebt gehad,,,dank hier voor,,,,, Love you for ever💙🐕


Lucky ♡ 2016 | † 2022

Onze lieve Lucky is 6 jaar bij ons geweest voordat we hem onverwachts verloren.

Lucky was het liefste konijn wat iemand zich kan wensen; eindeloos door de tuin huppen, knuffelen met onze twee honden (Lilo en Sira) en standaard in de keuken wachten voor wat lekkers. Het was zeker een konijn met karakter die wist wat hij wilde en niet verlegen was om het te vragen. Hoe vaak we hebben gelachen om zijn grappige ‘bunny-flops’ en het omgooien van zijn eetbakje als de brokjes weer eens op waren.

We houden heel erg veel van Lucky en gaan hem enorm missen.


Gizmo ♡ 16-12-2007 | † 06-10-2022

Lieve Gizmo

Ik heb je een paar maanden mogen verzorgen ivm naar het overlijden van je bazinnetje. Ik heb je met open armen ontvangen al mijn liefde zorg aan je gegeven en je maatje Mazzel.  In augustus zijn we met je naar de dierenarts gegaan en bleek dat je het aan je niertjes had. effe ernaar kreeg je pijn je had spondylose erbij gekregen naar pilletjes en spuitjes voor je pijn. Je had zoveel pijn lieverd dat we uiteindelijk hebben verlost ervan. Lieve lieve Gizmo maatje lieverd we missen je ontzettend hier beneden, je hebt je rust nu en je bent bij je overleden vrouwtje. Lieve schat het gaat je goed het was een mooie maar korte tijd samen.

 


Spikey ♡ 24-05-2009 | † 04-07-2022

Lieve Spikey,

13 mooie jaren ben je bij ons geweest en wat doet het pijn dat je er niet meer bent. In mei viel je opeens flauw en dat herhaalde zich enkele malen.  In overleg met de dierenarts heb je zelfs nog enkele dagen in België in dierenkliniek gelegen, we deden er alles aan om je weer op de been te krijgen. Daardoor hebben we nog 2 maandjes extra met jou mogen genieten. Maar we zagen de laatste dagen aan je ogen dat je op was, je zonderde je af en wilde niet meer. Op 4 juli hebben we samen met iedereen die je lief had je moeten laten gaan. Dank aan Jessica van dierengezondheidscentrum Nicolai voor de fijne begeleiding hierin. De dag erna werden we gebeld door medewerker dierencrematorium Maas en Beek  voor onze wensen. We zijn nog afscheid gaan nemen in het crematorium en dankzij de fijne begeleiding van Ramon hebben we het een plekje kunnen geven, maar vergeten doen we je nooit!


Zafira ♡ 10-10-2001 | † 13-09-2022

Onze lieve Zafira,

In de vroege ochtend van 13 september heb je in mijn armen je laatste adem uitgeblazen.

Je was tot het einde onze sterke meid. Maar je lichaam was op.

Na je operatie’s 2 jaar geleden ben je zo aanhankelijk geworden en hebben wij een nog sterkere en intensere band gekregen.

Wat zullen wij jou missen, jouw liefde, eigenzinnigheid en je leuke manieren.

Het nooit meer horen van je pootjes op de vloer. Het nooit meer kunnen knuffelen.

Bedankt voor al die mooie jaren die je ons hebt gegeven. Je was heel erg byzonder.

Rust zacht lieve schat je bent nu bij je zusje Raya.

Tot ooit

Jouw Papa Rick en Mama Diana


Banjo ♡ 30-11-2011 | † 07-09-2022

Onze Banjo was een kleine boef die erg gelief was door zijn baasjes.

Wat zullen wij onze boef gaan missen.

Gelukkig is hij nu weer thuis is zijn eigen omgeving.

Dank aan dierencrematorium Maas en beek voor de mooie herinneringen.

 

Fam. Lardinois


♡ Lola

Bijna 8 jaar ben je geworden ons meisje LOLA de liefste bordeauxdog voor iedereen.

We missen je kwijl, je haren, je gesnurks op de bank maar jouw onvoorwaardelijke liefde die je ons gegeven hebt daar zijn wij jouw zo dankbaar voor.

Tot op de dag ervoor tot je bent ingeslapen hebben we je nog verwend met alle lekkere dingen je ijsje een kipfiletje boterhamvlees de koude frikandellen en je vele koekjes.

Maar je wilde je brokken al n paar dagen niet meer jouw tumor in jouw poot heeft je langzaam (1jaar) opgevreten en ondanks al de pijnbestrijding die we bij je hebben gedaan zo goed mogelijk, wisten we dat deze dag zou komen.

Maar wat is het zwaar …….we hebben je begeleid tot op t laatste moment en afscheid genomen bij het crematorium daar waar ze jouw met respect hebben behandeld niet als een hond maar als een deel van ons gezin want dat was je ….dag Meisje veel plezier in het hondenparadijs xxxx


Zumba ♡ 04-05-2010 | † 05-09-2022

Zumba als puppie met broertjes en zusjes en de moeder gevonden in het hooggebergte in de regio Dijon in Spanje stichting SoS strays heeft deze beestjes gered en ondergebracht bij een opvanggezin Zumba in Oktober 2010 gaan bezoeken en een week later haar mogen adopteren

Je kreeg een goed thuis elke zomer ging je mee naar de bergen in Tirol je behaalde 2 keer de plek in de sos  jaarkalender je was een prachtige mooie trouwe en hele slimme hond , het is leeg in huis het spelen met je andere vriendje Duncan die nu zonder jouw verder moet .

Zumba werd een half jaar geleden erg ziek je kwam er toen nog goed op en kon nog door. Maar pijn liet je nooit zien of blijken maar afgelopen week toen ging het echt niet meer we moesten je loslaten met ontzettend veel pijn

Het dierencrematorium kwam je ophalen met de beste zorg werd dit gedaan afgelopen maandag kwamen we je ophalen Maas en Beek ontzettend bedankt voor jullie goede service.

 


Lucky ♡ 20-02-2009 | † 05-09-2022

Mijn lieve Lucky❤️

Wat mis ik jou Lieverd.

Je was er altijd voor me, wat een leegte in huis.

Je zusje Luna mist je ook.

Ik zal jou nooit vergeten je was m’n harig kindje.

Je blijft altijd in m’n hart.

Ik hou van jou en dat zal m’n hele leven blijven.

Je zit in m’n hart en je komt er nooit meer uit lieve Lucky.

Rust zacht m’n liefje 😢


Jolie ♡ 11-02-2015 | † 07-09-2022

Lieve jolie kerngezond! De liefste grappigste eerste hondje in m’n leven, jij hebt mij door zoveel heen geholpen, gewoon om er te zijn wij waren maatjes voor t leven, maar helaas er zat tumor in hoofdje die is gaan bloeden en binnen 2 dagen was je er niet meer, je bent onvervangbaar je zit voor altijd in mijn 💔 hart


♡ Falco

Lieve Falco,

Het is alweer een paar weekjes geleden dat je aan de andere kant van de regenboog bent.

Wat een gemis. De mooie herinneringen aan jou verzachten de pijn. Wat was het, hoe bizar ook,  een mooi afscheid.  Ik dacht dat je sliep. Mocht zo lang als ik wilde bij je blijven. Toen kwam hier het definitieve afscheid. 

Lieve Falco, ik draag je nou bij mij hart. Ooit zien we elkaar weer.  Tot die tijd zal ik altijd, iedere dag aan je blijven denken.

Rust zacht lieve “boef”…….


Bibi ♡ 22-11-2006 | † 21-07-2022

Ruwhaar teckel, Bibi geboren te Nuenen op 22-11-2006 overleden op 21-7-2022.

Wat een geluk dat wij haar zo lang in ons midden hadden.

Je was een hele lieve,mooie,  prachtige takkie!

We missen jou enorm.

Dankzij dierencrematorium Maas en Beek hebben wij jou thuis een mooi plekje kunnen geven. EN zo blijf je dan toch nog een beetje bij ons ☆

-X-


Cuzco † 12-07-2022

Cuzco was een stray dog, hij heeft altijd op Kreta geleefd, is jaren de beste vriend geweest van Sabine, 4 jaar geleden zijn we samen in Nederland gaan wonen, Cuzco heeft hier vriendschap gesloten met mijn labrador Tavros.

Helaas is twee jaar geleden onze Tavros over de regenboog gegaan, omdat Cuzco eenzaam was hebben we Lola geadopteerd, een straat hond uit Noord Griekenland.

Cuzco en Lola waren geode maatjes, helaas door ouderdom kon hij niet meer doen wat hij wilde, rennen en spelen met Lola.

we hebben Cuzco over de regenboog moeten laten gaan.

19-7-2022 hebben we de laatste keer afscheid genomen van onze kleine grote vriend Cuzco.

Cuzco is gecremeerd bij dierencrematorium Maas en Beek.

Geweldige zorg, netjes en rustig kunnen afscheid nemen, een compliment voor de goede zorg.

 


USHA ♡10-09-2010 | † 20-06-2022

Lieve Usha,

Bedankt voor alle mooie herinneringen samen die voor altijd in ons en jouw hart zullen blijven.
Elf mooie jaren volop mooie wandelingen, uitjes en knuffels samen.

Je was een hele lieve hond met een zachtaardig karakter.
Je was onze trots en rots in de branding.
Altijd was je er voor ons.

Helaas moesten we jou laten gaan, maar vergeten zullen we jou nooit.
Love you lieve Usha ❤️

Bedankt dierencrematorium  Maas en Beek voor het mooie afscheid van Usha
Familie Geijselaers


NALA ♡15.04.2020 | † 14.02.2022

Mijn dierbaarste bezit van mij weggerukt in een flits van een seconde..
Jij was alles in 1.
Mijn steun, mijn toeverlaat en mijn zielenkind.
Lieve Nala waar je ook bent: ik mis je hier in mijn armen, maar je blijft voor altijd diep in mijn hart.
Daar waar verdriet en vreugde zich kruisen!
Ik hou van jou tot Saturnus en terug!


AIKO  ♡2010 | † 2022

Aiko, onze matcht, lieve trouwe vriend, wat missen we jou!
We hebben ons best gedaan om je een goed leven te geven, dan is lijden geen optie meer voor ons.
Hoeveel pijn het ook deed en doet, we hebben het uit liefde voor jou gedaan.
Maar wat was de beslissing zwaar om afscheid van je te nemen.
We hebben je bijna dood geknuffeld, zodat je rustig en vredig kon inslapen.
Je hebt ons zoveel liefde gegeven en door diepe dalen geholpen.
Ervaring nog twee maatjes die jou enorm missen.
Voor Mika ben je 11 jaar een grote steun en toeverlaat geweest, niemand mocht aan Mika komen.
Ook Puck heb je meteen in je hart gesloten, als je hem zag spelen met het balletje wilde je nog zo graag mee doen.
Helaas kon je niet meer en keek je verdrietig toe.

Aiko, je wist dat je einde zou naderen, langzaam zonderde je af, ging alleen in een hoekje liggen en keek ons dan aan met je mooie bruine ogen. We wisten precies wat je voelde en bedoelde.

Ons gezinnetje is niet meer compleet, je zult altijd bij ons blijven, we zullen je nooit vergeten.

Bedankt lieve Aiko voor 12 mooie jaren dat we bij elkaar mochten zijn.
Je was een echte vriend voor ons, ons maatje Wat zullen we je missen lieve schat!

Dikke knuffel van je grote vriend Glenn, baasje en vrouwtje Dikke poot van je maatjes Mika en Puck


NALA ♡2011 | †2022

Nala , onze dikke , onze Queen,  ons moedertje.
Als puppy bij ons gekomen en ze heeft altijd voor ons, voor Ravi, onze RR en andere beestjes gezorgd.
Kort na haar 10e levensjaar werd ze ziek. Met medicatie en goede zorg hebben we nog 7 maanden reservetijd met haar gehad.

Ineens op 10 mei wilde je niet meer eten, het ging ineens erg snel slechter met je.
Bij de dierenarts bleek je een bloeding in je buik te hebben en was er maar een optie.
Met zijn allen hebben we je dat laatste stukje begeleid.

Rust zacht lieverd, run free en geef Simba daarboven ook een dikke knuffel van ons ..


LAIKO ♡2008 | †2022
Lieve Laiko je bent onze lieve trouwe vriend we missen je heel erg!
Het is zo stil en leeg thuis zonder jou kereltje!
We hebben zo veel liefde van jou gekregen.
Jij was altijd blij, trouw en dankbaar.
We hopen dat je op een vredige manier ons hebt verlaten.
We hebben het voor jou gedaan niet voor ons zelf want voor ons had je voor altijd mogen blijven.
We hebben ons best gedaan je een goed leven te geven dus dan mogen we je ook niet laten lijden hoeveel pijn het ook doet!
Bedankt voor de 14 mooie jaren kerel!
Uit het oog is nooit uit het hart!
Je was een geweldige vriend.
We missen je!
Dikke knuffel van vrouwtje, baasje en Jolisa!❤️❤️❤️❤️


INDY ♡21-06-2010| †21-03-2022

Het blijft moeilijk om erover te praten, erover te schrijven, erover na te denken …
Ons hart is gebroken, lieve Indy, lief meisje van ons, wat heb je ons mooie jaren gegeven!

Je gezondheid was nooit echt top, we hebben er alles aan gedaan om jou een prettig leven te geven.
We zullen je nooit vergeten!

Veel dank aan Ramon, die de tijd nam toen ze opgehaald werd en ons respectvol afscheid liet nemen.
We zaten meteen in de auto toen hij een paar dagen later belde dat ze gehaald mocht worden.
Wat fijn dat we haar mee naar huis mochten nemen.

Jullie afscheidskaartje met de ongelooflijk mooie tekst maakt mij nog altijd aan het huilen, zó  mooi.
Bedankt voor alles!

Brigitte


BONO ♡2009| †2022

Mijn allerliefste, trouwste, beste vriend. Wat ga ik jou missen. Wie gaat me nu overladen met likjes, wie troost me nu als ik het nodig heb, wie is er nu altijd blij om mij te zien. Jouw liefde was onvoorwaardelijk. Een blik was genoeg.

Lieve Bono nu heb je geen pijn meer, bedankt voor 13,5 jaar liefde, plezier, warmte en nog veel meer. Nu ben je weer samen met Max. Ga je missen Boontje.


HUGO ♡2016 | † 2022

Hugo, mijn lieve gekke engelse basset hound wat ben je een lieve vriend voor ons geweest. Je was alles voor mij.
Ik hou zoveel van jou dat ik het moeilijk kan geloven dat je niet meer bij ons bent.
Ik wil jou voelen, ruiken, knuffelen. Ik mis jou zo erg.
De laatste 3 weken werd je ziek, blaasontsteking ging niet over.
Uit nader onderzoek bleek dat jouw prostaat vergroot was.
Je hebt toen medicijnen gekregen, dat moest echt gaan werken maar helaas het werd niet beter.
Je plaste bloed.
Ik heb jou 3 weken verzorgd en bij jou gelegen maar terug bij de dierenarts bleek dat je prostaat kanker had.
Er was niks meer voor jou te doen. Wat een shock was dat!
We hebben besloten om jou laten in te slapen, om jouw lijden niet erger te laten worden.
We zijn bij jou gaan zitten en je lag met je hoofd op mij en bent zo rustig gaan slapen.
Je was er niet meer, mijn lieve Huug, mijn alles.
Ik hou zoveel van jou, nu ben je weer thuis in een mooie urn met foto en voetafdruk.
Wat ben ik blij dat je weer hier bent.
Hou van jou lieverd, voor altijd in mijn hart.


MOLLY ♡2012 | †2022

Molly is geboren op 7 juli 2012 als Marie Anthoinette van de Hoefstal.
Ze als puppy bij mij, Marisca in augustus 2012 komen wonen.
Molly was een echte beagle, want zodra haar kans waar kon maken en een gaatje zag waar ze door kon ontsnappen ging ze er vandoor.
Doodsangsten heb ik soms uitgestaan. Vooral toen ze wegrende richting het spoor en een keer naar de snelweg.
Molly kon je altijd wel paaien met iets lekkers, maar als ze zelf iets eetbaars had gevonden gaf ze dit moeilijk af.
Echt jachtinstinct, maar ook een echte eigenschap van de beagle, alleseter.

Molly was een mooie beagle die eigenlijk weinig ziek was.
Soms wel eens overgeven, maar dan at ze gras en dan was t zo over.
Molly was echt mijn kindje, want kon zelf geen kinderen krijgen en Molly vulde die plek in.
Ze heeft me door heel wat moeilijke tijden heen geholpen.
Ze was mijn steun en toeverlaat toen mijn vader overleed, toen ik er alleen voor kwam te staan.
Waar ik was, was Molly en andersom.
In 2017 kwam Wim in ons leven.
Zijn eerste kennismaking met Molly was een stuk port salut dat hij op tafel had gezet.
Hij wist niet dat Molly dat in een onbewaakt ogenblik van de tafel zou bietsen.
Maar dat was Molly. Je kon nooit iets op tafel zetten zonder op te letten.
Toen Wim en ik in oktober 2017 trouwden had Molly de ringen in een zakje om haar nekje hangen en was ze de hele plechtigheid erbij.
Molly hield van grote wandelingen maken en zo eigenwijs als ze was zette ze haar poten stijf in t zand of op het asfalt als je een andere kant uit wilde lopen.

Molly had een vriendelijk karakter, maar soms kon ze ook haar tanden laten zien.
Molly draaide zich altijd in de deken als ze ging slapen, soms zelfs gewoon op de vloer ipv de mand.

7-4,de laatste avond van haar leven was ze niet helemaal fit.
Ze had van tevoren nog brokjes gegeten, gewandeld en bij de koffie nog een klein stukje koek gekregen. Net als anders.
Echter rond half elf werd ze heel rustig, ging wat sneller ademen en had de neiging om over te geven, maar er kwam niets.
Stond daar maar met haar hoofdje naar beneden.
Heb haar zachtjes geaaid, buikje gemasseerd, maar hielp niets.
Vertrouwde het niet helemaal en dus maar op de bank gaan liggen ipv boven.
Heb haar in de gaten gehouden. Ging liggen, weer lopen, even bij mij staan en liggen.
Het laatste wat ik van haar merkte was dat ze ging drinken.
Daarna ben ik doodmoe om half drie in slaap gevallen.
De volgende ochtend om 6.45 uur kwam Wim beneden en vroeg waar Molly was.
Zag dat ze gal gespuugd had, maar we vonden haar achter de keukentafel overleden.
Ik heb uit uitgeschreeuwd, want mijn kindje was er niet meer en ik was in slaap gevallen, dat vond ik nog wel het ergste.
Babsje, haar kleine zusje, was in de kamer gaan liggen en trilde helemaal.
We wisten eigenlijk niet goed wat te doen, maar via een goede vriend van ons die ook crematies verzorgde vertelde hij welke opties er waren.
We kozen ervoor Molly dichtbij ons te laten cremeren en kwamen bij dierencrematorium Beek uit.
We konden die ochtend komen en waren ontzettend lief en medelevend.
We hebben in alle rust afscheid van ons Molly kunnen nemen.
Zo’n ontzettend moeilijk moment om Molly daar achter te laten, maar ze was in goede handen.
We hebben een mooie urn uitgezocht en natuurlijk ook gekozen voor haar pootafdruk in een hartvormig doosje.
We konden haar maandagmiddag al weer ophalen en dat was echt heel erg fijn!
We hebben haar een mooi plekje gegeven samen met een kaarsje en kaartjes die we hebben gekregen.

Molly je bent wel uit ons leven, maar niet uit onze gedachten.
Je zit in onze harten.
Molly rust zacht!!

Marisca, Wim en pootjes van Babs


DAIKO ♡10-03-2012 | †11-03-2022
Onze lieve daiko..
Wat was je een vriendje voor iedereen, altijd vrolijk en speels.
Fijn bij het baasje en vrouwtje op de bank knuffelen onder de deken.
Je werd roedel leider van Spike, Tosca en Hummer. Wat was je een goede grote “broer”.
We hebben zoveel plezier en liefde van je gekregen.
Lieve schat R.I.P.
Jean en Gabriella

 

 


PEPE ♡ 2007 | †2022

Lieve Pèpe,

Voor zolang was je mijn beste vriend en dat zal je altijd blijven.

Liefde, trouw en vriendschap heb je me gegeven onder alle omstandigheden.
Zwaar was de beslissing om afscheid van je te nemen.
Je pootjes wilden niet meer en je had zoveel pijn.

Lieve Pèpe, voor altijd in mijn hart.
Ik mis je zo erg, maar ik ben ook dankbaar dat je nu pijnvrij kunt spelen over de regenboog.

José


BOWY ♡30-09-2008 | †06-03-2022

Ons hart is gebroken, onze lieve Bowy is er niet meer.
Zondagavond is hij in zijn slaap overleden.

Wat doet dit ongelofelijk veel pijn.
13,5 jaar hebben we samen mogen zijn en daar zijn we dankbaar voor.
Maar wat voelt dit zo ontzettend zwaar.

Lieve schat, wat zijn we ongelofelijk trots op jou.
Je was echt de allerliefste kameraad en vriend die we ons wensen konden.
Je was zo lief voor alles en iedereen.

Rust zacht lieve Bowy, je zit voor altijd in ons hart.
Alleen maar Liefde met een hoofdletter L voor jou.
Wat gaan wij jou toch zo ontzettend missen, daar zijn geen woorden voor.
Ook Sammy moet nu zonder zijn grote broer verder.
Het zal zo moeilijk worden zonder jou…
We zijn niet meer compleet 💔💔💔


LAIKA ♡01.07.2006 | †04.03.2022 

Mijn meisje, mijn alles!

Ineens van het een op ander moment was je op, je lichaam wilde niet meer en ik heb je zien gaan.
Ben bij je gebleven tot je laatste hartslag.
Dit gezien te hebben heeft mij gebroken, wat is het leven waard zonder jou?
Je was zo zoo lief en bijzonder, ik dank je voor alles en vergeten zal ik je nooit mijn meisje!
Gister heb ik je weer opgehaald en nu ben je weer bij me voor altijd!

Medewerkers van het crematorium bedankt voor alles, jullie hebben alles gedaan om het voor ons zo prettig mogelijk te maken!


 TROY  ♡10-10-2014 | †22-02-2022

Ispolin Troy was je naam. Het betekende reus, want dat was je voor ons.
Na je geboorte ging het de eerste dagen bijna mis daar je niet dronk maar je redde het  ternauwernood met sondevoeding.
Alhoewel we geen puppy wilden was direct duidelijk dat jij bij ons kwam wonen, onze kleine doorzetter.
Een werkhond in hart en nieren. Als je maar kon rennen dan was je in je element..

Afgelopen zaterdag kreeg je uit het niets een epileptische aanval.
Twee dagen bleef het rustig tot afgelopen maandag, om de paar uur volgden de aanvallen elkaar op.

Tussendoor was je totaal ontredderd en in paniek.
Vanochtend werd je opgenomen om de clusteraanvallen onder controle te krijgen.
Helaas was de harde werkelijkheid anders.
Je bloedwaardes waren heel afwijkend en je nieren begaven het.
Het enige humane wat we konden doen was je laten gaan.

Door de aanvallen was je blind en doof.
Je herkende me alleen door mijn geur wat een klein beetje rust en in je paniekaanvallen bracht.Dit was niet het leven wat we je nog langer wilden laten leven.

Vanmiddag hebben we afscheid van elkaar moeten nemen.

Je was geen allemansvriend ,zowel bij mens als dier zocht jij uit wie je vriend mocht zijn.

Gelukkig mocht ik je  beste maatje zijn, 7 jaar lang.❤❤


BAYALA  ♡21-05-2014 | †10-01-2022

Veel te vroeg en veel te jong hebben wij jou met heel veel pijn In ons hart moeten laten gaan.

Jij was ons 4e kindje zeiden we altijd.
Het trouwste maatje wat je je maar kan voorstellen, zowel voor ons als voor onze 5 kleinkinderen.
Je was het vriendje van de hele buurt.

Donderdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn als we het muziekje van de ijsboer horen.
Want ja jij was dol op het ijsje, netjes op je beurt wachtend.
Nu moeten we zonder jou door maar hoe. Dat kan ons niemand vertellen.

We koesteren alle mooie momenten met jou.

Hoe goed zijn we opgevangen door dierencrematorium Maas en Beek.
Bedankt voor jullie goede laatste zorg voor onze Bayala.

Dag kerel van ons.

Wil en Annet Eitzen-Lenselink


DIESEL ♡15-10-2010 | †13-02-2022

Onze Diesel, ons kindje, heeft vandaag zijn laatste adem uitgeblazen.
We zijn zo dankbaar dat we hem in ons leven hebben gehad.
Hij is nu in de hemel, zonder pijn.

Diesel we missen je en zullen je nooit vergeten 💙


♡SNOWY  †2022

Snowy, ons meisje.
Ik kreeg haar voor mijn verjaardag.
Het leukste en mooiste verjaardagscadeau wat ik ooit hebt gekregen!
We hebben bijna 9 jaar lang van haar kunnen genieten. Ze was zo lief.

Ze heeft ook heel veel uitgevreten.. Maar dat maakt haar zo speciaal.
Snowy is Snowy en zo zullen wij haar ook herinneren.
Wij zullen haar nooit vergeten..

voor altijd in ons hart.


BABS ♡18-01-2013 †8-2-2022

Lieve Babsje,
Ik kan pagina’s vol schrijven over jou en dat je een geweldig maatje voor me bent geweest,
maar dat maakt het gemis en de pijn niet makkelijker, helaas.
Veel te vroeg en onverwachts ben je van ons heen gegaan😭.
Thuis zitten nog 2 maatjes die jou ook vreselijk missen maar er komt een tijd dat we weer voor altijd samen zijn.

Tot die tijd zal er geen dag voorbij gaan dat ik niet aan je denk ❤️❤️ Bedankt lieve Babsje…

 


MARTIN  ♡2004   †2022

Lieve Martin, lieve vriend.

Je was ruim 19 jaar en 9 maanden onze vriend, stoer, maar o zo lief.
Je was nergens bang voor, als de deurbel ging, stond je vóór ons al bij de deur om te kijken wie er stond.
Met klusjes in huis, was je er altijd bij, meestal liep je in de weg, maar zo was je.

We hebben je samen met je vriendje Sammy, waar we helaas al vroeg afscheid van moesten nemen, gevonden in het dierenasiel.
Samen zaten jullie in een kooi en wij voelden dat jullie bij elkaar hoorden, dus kwamen jullie beiden mee naar huis.
Een leuk duo waren jullie, geen plant en helemaal de kerstboom was nog veilig.

Toen Sammy overleed hebben we 2 nieuwe vriendjes voor je gehaald.
In het begin vond je het leuk, maar langzaam ging jij je eigen weg, zocht ons meer op.
Je werd ouder, eten was je grootste hobby, niks was nog veilig.
We zagen je ook ouder worden, je sliep veel meer en wij voelden al langere tijd dat het niet lang meer zou duren om je te laten gaan.
Maar dat moment heb jij behoorlijk gerekt.

Vorige week gaf jezelf aan dat het tijd was.
We hebben met veel pijn afscheid moeten nemen van je, hier in je eigen vertrouwde omgeving.
Nu zit je as in de urn, bij onze 3 andere mooie zielen, die ons veel geluk en plezier hebben gegeven.

Rust zacht lieve Martin, lieve vriend 🙏

 


TIMO ♡04-02-2005 †21-01-2022

Er was eens een heel klein bolletje hond,
04-02-2005 ben je geboren, met je buikje zo rond.
Ik zag je en was op slag verliefd,
Je koos ook voor mij, jij kleine charmeur.
We waren vriendjes voor het leven,
Hete vuren hebben we samen doorstaan.

Een nachtje slapen onder de grond,
Een levensreddende operatie heb je ondergaan.
Je was er altijd om me te troosten,
Je voelde dit feilloos aan.
Wat was je hartje groot en vol met zoveel liefde voor iedereen.
Dit heb ik nog nooit bij een ander gezien, geen een.

Je ging altijd overal met me mee naartoe. In de schoudertas en hup in de bus.
Je wilde overal bij zijn, we hebben mooie herinneringen samen gemaakt.
Toen ik in het buitenland zat werd je liefdevol opgevangen en ging je heerlijk wandelen met iedereen.
Wat waren we allemaal trots op jou.
Hammie was altijd je grootste maatje, wat heeft die moeten afzien. Maar je hebt hem nooit kapot gemaakt.
Je ging ook mee op vakantie naar de grote zandbak,
je was compleet gezandstraald. Maar wat had je een plezier!

We gingen ook vaak naar waterval, lekker het bos in.
Hier ben je nog een keer een enorme berg naar beneden gerold, je klom gewoon weer terug naar boven.
Mais gooien en look zoeken vond je fantastisch,
daar ging je helemaal in op. Muizen vangen en vooral niet meer loslaten.
Wandelingen langs het beekje en bij warm weer er zelfs nog wel eens in.
Je ging ook wel eens uit logeren bij mam en Ed. Alles vond je leuk, je was een echte allemansvriend.
Je kreeg het zwaar met Delphi erbij maar je bleef er rustig onder.
Jij begreep dat zij dit nodig had.

Er werd ook al eens zinloos op je gescholden, dit heeft me pijn gedaan.
Maar zelfs dan keek je met je mooie liefdevolle oogjes “mag ik nu een koekje?”
Jij hebt ons allemaal zoveel liefde gegeven, dat is onmogelijk te beschrijven.
Je had het liefst de hele wereld gered.
We zijn met z’n drietjes terug verhuisd naar het huis waar je in 2005 aan ons leventje samen begon.
Er was weer rust en dat deed je goed.

Helaas kreeg je staar en gingen de oortjes achteruit.
Maar we vonden een manier om te blijven communiceren.
In juli 2021 had je nog een grote APK, je gezondheid ging achteruit.
Dat weerhield jou echter niet om met volle teugen te genieten van alles wat je nog kon doen.
Wat ben jij een voorbeeld voor velen. ❤️
Toen het lopen lastiger werd, kwam er een wandelwagen.
Je moest wel mee op stap kunnen.

Sinds een paar weekjes ging het eten wat moeizamer maar biefstuk sloeg je niet af.
Vorige week zondagnacht kreeg je de genadeslag.
Je hebt een tik gehad waardoor je niet meer op je pootjes kon blijven staan.
We hebben nog enkele dagen van elkaar kunnen genieten
en zijn ook nog een keertje naar de eendjes gegaan.
En wat deed je nog je best om de eendjes te kunnen zien.
Je hebt echt nog alles uit de kast getrokken om nog op je spaghettipootjes te kunnen staan,
maar je lichaampje was op.

21-01-2022 is de dag dat de hemel een hele grote ster rijker is geworden.

Ich goan dich misse Mosje!! 😭
Kumpste nog ins aan? 🙏🏻

Oet leefde höbbe veer dich motte loate goan.

Veur altied in mien ❤️

Run free Timo!!! Till we meet again ❤️

Danielle Kurvers

 


SEMMY †Januari 2022

Onze Semmy, de trouwste viervoeter die je je wensen kan.
Als puppy gingen wij hem halen helemaal in het verre Friesland.
Op slag waren wij verliefd op onze hond, zo lief
en beschermend als hij was hebben wij hem zien opgroeien met onze kinderen.

Een familie beestje die er alles aan deed om ons te beschermen.
Het gemis is nu al enorm en de leegte is moeilijk te beschrijven.
Dankbaar dat wij 13 jaar met hem hebben mogen zijn.

Lysette Kuiper

 


ROBKE †13-12-2021

Wij die eerst nooit dieren wilden, hebben 17 jaar geleden,
toen we zonder kinderen verder moesten, een kat aan geschaft.

5 jaar later onze Rob er bij zodat ze gezelschap aan elkaar hadden.
Nu is het stil in huis ze zijn er alle twee niet meer,

Inge en Bart Paulissen


BITCHY ♡1-9-2009 †28-11-2021

Lieve Bitchy,

Je was mijn redding toen je bij me kwam.
M’n liefde en geluk toen je bij me bleef.
Het grootste gemis nu je er niet meer in levende lijve bent.
Je bent het beste dat me ooit is overkomen.

Ik hou zielsveel van je & je bent en blijft mijn kleine baby.
You’re Always In My Heart ❤️

Kelly Gutierrez

 


TOM †08-11-21

Dag lieve Tommie,
Na bijna 20 jaar heb ik een hele moeilijke beslissing moeten nemen
om je te laten gaan..😢.
Het was goed geweest, je was op.

Nooit meer die fijne begroeting als ik thuis kom.
Nooit meer die vele knuffel/kriebel sessies als we ‘avonds op de bank zitten.
Nooit meer kom je me troosten als ik verdrietig ben.
Nooit meer zal ik je op je favoriete slaap plaatsen aantreffen.

Maar je bent nu weer samen met je zus Senna die we al 2 jaar missen,
nu kunnen jullie weer samen spelen…. Slapen…. Stoeien.

Het is en blijft moeilijk af en toe jullie te moeten missen ❤️

💋💋Jullie vrouwtje Peggy

 


YENTLE ♡29-08-2005 †23-11-2021

Lieve Yentle, bijna 16 jaar in ons leven en nooit ziek geweest
tot aan je 16e verjaardag.

Wat hebben we genoten met jou in ons gezin, wat heb je mij altijd getroost
als ik verdrietig was.
Je voelde dat altijd heel goed aan
en kwam dan op mijn schoot zitten om te knuffelen.

Je was zo lief altijd en waar ik was, was jij ook, daar kon niemand tussenkomen.
De laatste 2 maanden ging je gezondheid opeens snel achteruit
en werd steeds magerder, we konden je niet meer helpen, je wilde niet meer.

Na een paar dagen veel knuffelen met je, hebben we je toen
met veel pijn in ons hart laten inslapen.

Na een mooi afscheid in Dierencrematorium Maas en Beek,
hebben we nu nog steeds veel verdriet en ik mis mijn maatje enorm.
Ik was jouw vrouwtje en jij was mijn trouw vriendje.

Elke avond kijk ik naar jouw foto en jouw pootafdruk,
het is echt jouw pootje, waarmee je mij altijd aangaf als je iets wilde.
Dit heeft Dierencrematorium Maas en Beek heel mooi gemaakt, ik herkende het meteen.

Rust zacht lieve Yentle, je hebt een mooi, lang leven gehad,
maar ik had nog langer van je willen genieten.

Liefs je vrouwtje 😪😘

Henny Schurgers

 


BALANCE ♡12-06-2007 †18-11-2021

Balance, bij ons geboren en 14,5 jaar een geweldige hond aan

gehad.
Nadat we verhuist waren, moesten mensen je leren kennen.
Maar al snel sloot je iedereen in je hart.

De kleine witte werd je bijnaam
en de laatste maanden deelden we allemaal het verdriet
als er weer wat op je pad kwam.

Maar we deelden ook de vreugde als de tegenslag werd overwonnen.
De botkanker kwam en we wisten nu gaat het snel.
Het ging ook te snel.

Zo snel dat nu nog steeds niet alle fans van de kleine witte het weten.
Een vredig afscheid dat werd versterkt door
een geweldig team Dierencrematorium Maas en Beek.

Van begin tot einde een heel fijn gevoel erbij gehad en nu is onze meid weer thuis.
Iedereen dankjewel voor dit waardige afscheid,

Simone Zinken