Corona

CORONA MAATREGELEN 

  • De overheidsmaatregelen veranderen heel vaak. Dit wordt niet altijd op deze site vermeld, maar wij volgen altijd minimaal de overheidsmaatregelen!
  • U mag met grotere groepen ons bezoeken tot maximaal 6 personen per afscheid
  • Mondkapjes plicht blijft!
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst!
  • Houdt 1,5 meter afstand naar andere personen/ groepen en naar ons personeel
  • Mee begeleiden naar de oven dat doen we nog niet; hopelijk is dit vlug weer mogelijk
  • Specifieke aanwijzingen van ons personeel volgen!

En verder:

Wanneer u naar ons toe komt is dit alleen op afspraak mogelijk. Wanneer het te druk is, moeten wij u helaas vragen even buiten te wachten.

Ons personeel zal afstand houden en zal u ook niet door een handdruk condoleren. Wij zullen de afscheidsruimtes relatief veel ventileren, daardoor kan het daar iets koeler zijn.

Wij zullen tijdelijk geen koffie of andere consumpties aanbieden.

Wanneer wij as, urnen, pootafdrukken enz. overhandigen zetten wij dit bij u in de omgeving neer, u zult dit dan zelf even moeten aanpakken.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat wanneer u verkouden bent, koorts of luchtweg klachten heeft, u NIET bij ons langskomt en ook niet aan ons vraagt om bij u langs te komen. Het is heel belangrijk om hierover eerlijk en open met elkaar te communiceren. Gelieve dan telefonisch contact op te nemen, zodat we met u kunnen kijken hoe we het samen oplossen.

Gezien de drukte en de invloed die Corona op ons personeel heeft c.q. kan hebben, kunnen wachttijden totdat u de as van uw huisdier weer op kunt halen langer zijn dan dat u van ons gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Wanneer u uw huisdier bij ons brengt, zullen wij uw vragen om het huisdier op een baar te leggen. Pas wanneer u zelf afstand neemt, zullen wij hem of haar overnemen

Dit geldt ook wanneer wij bij u thuis een huisdier ophalen; ook dan zullen we op een juiste wijze overdragen, waarbij het extra moeilijk is omdat het niet altijd mogelijk is een huisdier alleen te tillen. Geeft u vooraf aan wanneer alleen tillen niet mogelijk is; we treden dan met u in overleg en zullen dan proberen met twee personen te komen (25,– euro extra kosten). Dit zal dan wel gepland moeten worden.

We maken momenteel geen afspraken om uw dier zelf mee naar de oven te begeleiden.

 

 

Coronavirus en COVID-19 bij dieren

Kunnen uw dieren het ook krijgen? Kunt u uw dier besmetten? Kan uw dier u besmetten? Wat moet u doen, wanneer u in quarantaine zit? Meer informatie? Klik hier